Informació turística de Santanyí

Santanyí és el municipi situat més al sud de Mallorca. Limita amb els termes de ses Salines, Campos i Felanitx, a més a més de tenir 35 quilòmetres de litoral. Dins el seu territori es troba el cap de ses Salines, l'extrem més meridional de l'illa, allunyat uns cent cinquanta km. de la costa africana. Els seus nuclis de població són onze: La Costa, s’Alqueria Blanca, Cala Santanyí, Calonge, és Llombards, Cala Llombards, Son Moja, Cala Figuera, Portopetro, Cala d’Or i es cap des Moro.

Oficina d'Informació turística

Oficina d'Informació turística

Santanyí es troba a 56 quilòmetres per carretera de Palma, el mitjà més habitual per arribar fins al municipi. La carretera, que en els primers quilòmetres és una autopista i que passa al costat de l'aeroport, travessa els municipis de Llucmajor i Campos. També hi ha un fàcil accés des de Manacor, la segona ciutat de Mallorca.

Es pot arribar a Santanyí amb el transport públic. La companyia d'autocars Darbus té una línia regular que uneix Palma i Santanyí i, alhora, aquesta localitat amb distints nuclis urbans del municipi. Per la seva banda, la companyia Aumasa, uneix per carretera Santanyí amb Felanitx i Manacor.

Santanyí és un nucli molt turísitc, per a tal cosa es necessària una Oficina d'Informació Turística, ubicada:

Bàrbara Xamena Bordoy

Regidora de Turisme i platges