1000 alumnes de Santanyí han participat en tallers d’educació vial durant el curs 2017/18
La Policia Local ha impartit 50 xarrades entre tots els centres del municipi perquè els al·lots aprenguin a circular amb seguretat i respectat les normes
El municipi de Santanyí està compromès amb que els seus nins i nies tinguin les eines per circular pels carrers del poble amb seguretat i coneixent les normes de trànsit. Per això, des de la Policia Local de Santanyí, fa anys que es va posar en marxa un programa de xerrades i tallers als centres educatius perquè des de ben petis els al·lots aprenguin a respectar el codi de circulació.

En total, durant el curs 2017/18, entre 900 i 1.000 alumnes han rebut formació teòrica i pràctica per part de la Policia Local de Santanyí. Són els alumnes de tots els centres educatius del municipi de segon, quart i sisè de primària. Els policies Sergio Fernández i Cosme Salvà han estat els encarregats de, primer impartir les classes teòriques, i després d’organitzar els circuits on els al·lots han posat en pràctica allò que havien après. Segons ha explicat Fernàndez, qui també és el Policia Tutor de Santanyí, “amb aquesta formació, donem eines als al·lots perquè sàpiguen moure’s amb bicicleta pel poble correctament; coneixent les normes i les senyals de trànsit”.

La Policia Local de Santanyí ha realitzat 50 xerrades entre tots els centres, i ha organitzat més de 40 hores de tallers de circuits vials per les pràctiques dels nins. El darrer taller del curs l’han realitzat CEIP Santa Maria del Mar de Cala d’Or, on els alumnes s’han divertit molt, a més d’aprendre.


Bookmark and Share