Cala Gran, sa Font de n’Alis i Cala Santanyí repeteixen Bandera Blava
La Bandera Blava que atorga la Comunitat Europea a les platges que reuneixen les condicions òptimes de seguretat i sanitat, tornen a certificar la qualitat de les platges de sa Font de n’Alis, que forma part del Parc natural de Mondragó, Cala Gran de Cala d’Or, i Cala Santanyí. Les tres platges són del terme municipal de Santanyí.
La bona qualitat de l’aigua de la platja, la contractació de socorristes, els serveis de banys i dutxes, seguit d’un immillorable paisatge, han estat els elements clau perquè aquestes platges es mereixin la distinció europea.

L’Ajuntament de Santanyí s’ha esforçat perquè les principals platges turístiques del terme municipal puguin comptar amb la bandera blava, que conjuntament amb les associacions hoteleres s’havia convertit en un objectiu comú.

La regidora de Platges de Santanyí i batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, ha expressat la seva satisfacció ja que el “fet de tenir la Bandera Blava és sinònim de qualitat, i això és el que nosaltres volem oferir al turisme. El nostre objectiu és que els visitants de la costa de Santanyí valorin l’entorn i el paisatge de les nostres platges i que a més ho respectin. Si les institucions som els primers en donar exemple, també ho faran els qui venen a passar les seves vacances amb la seva família o amics”.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, ha manifestat que: “la Bandera Blava és un segell de seguretat que confirma el bon estat de l’aigua de la mar, al mateix temps, que les platges compten amb els serveis sanitaris i les mesures de seguretat que contempla la normativa europea”.

Bookmark and Share