COMENCEN LES FESTES DE CALONGE AMB EL TRADICIONAL BALL DELS ARCÀNGELS I EL DIMONI
Un any més han tornat a arrancar les festes de Sant Miquel de Calonge i ho han fet aquest cap de setmana amb la popular plantada de la Colla de Gegants de Santanyí i el tradicional primer ball dels Arcàngels amb el Dimoni de Calonge.
Grans i petits s’acostaren dissabte a vespre fins a la plaça de Sant Miquel per ser testimonis un any més d’aquesta festivitat tan arrelada al poble de Calonge. El dimoni va fer el tradicional ball i els més petits no se’n perderen cap detall.

Durant el primer dia de les festes també hi hagué altres actes destacables. Dissabte es disputà el torneig de pesca "Sant Miquel Calonge 2015" que es celebra cada any rere any i on hi participen un bon grapat de famílies que vénen a gaudir de la festa amb els més petits de la casa. Entre tots els participants pescaren prop de 40 kg de peix, una bona quantitat per poder celebrar tots plegats un dinar de germanor que ha tengut lloc diumenge al pati de l’escola de Calonge. Més de 30 persones s’han assegut a taula per celebrar que un any més comencen les festes de Sant Miquel de Calonge amb força i alegria.Bookmark and Share