Comencen les obres del nou enllumenat públic a Cala Egos
L’Ajuntament de Santanyí ha posat en marxa l’ampliació de l’enllumenat públic d’un dels principals carrers del nucli costaner de Cala Egos.
Concretament, han començat les feines a l’avinguda del Pi Gros, on hi havia manca de llum per transitar, en especial durant els mesos d’hivern. És per això que s’hi destinaran gairebé 39.000 euros en aquest projecte.

Des de l’equip de govern del consistori santanyiner, es volen aprofitar els mesos d’hivern per fer una posada apunt a alguns punts del municipi, de cara a la temporada turística del 2018. Segons ha explicat el regidor de Turisme, Rafael Batle, “des de l’Ajuntament de Santanyí es volen executar tot una sèrie d’obres perquè quan arribin els turistes, tot estigui en les millors condicions possibles. Aquesta millora de l’enllumenat no és la única que es fa a la zona de Cala d’Or, també hi ha d’altres projectes que s’executaran pensant en els nostres veïnats”.

Com diu el regidor de Turisme de Santanyí, aquest mes de novembre han començat les obres de la nova pista multiesportiva al carrer Vaixell, a Cala Egos. I a Cala d’Or s’iniciaran unes obres per la remodelació de la zona esportiva situada al costat del CEIP Santa Maria del Mar, a més de la creació d’una zona de jocs infantils i una zona verda.


Bookmark and Share