Èxit de participació a la XIX Trobada de Pintors de Santanyí
El nucli costaner de Cala Figuera ha estat, una vegada més, el protagonista de la Trobada de Pintors de Santanyí, que enguany arriba a la seva dinovena edició.
En total, 42 pintors han participat en una trobada que ja és una tradició per a molts d’artistes, ja que de cada vegada són més els que repeteixen. La XIX Trobada de Pintors, s’ha celebrat aquest cap de setmana, els dies 1 i 2 de setembre. Els participants s’han d’inscriure dissabte dematí i han de segellar llenç o la superfície sobre la que pintaran; després tenen tot el cap de setmana per enllestir l’obra que queda exposada diumenge horabaixa al moll de Cala Figuera. Després, totes les pintures es traslladen a la Casa de Cultura ses Cases Noves de Santanyí, on es farà una exposició que s’inaugurarà divendres 7 de setembre.

La regidora de Cultura de Santanyí, Ricarda Vicens, s’ha mostrat molt satisfeta per la participació en la trobada d’enguany: “és un goig veure com cada any aquesta Trobada de Pintors de Santanyí segueix reunint tants d’artistes. Cala Figuera és un marc incomparable per celebrar aquest tipus d’esdeveniments, i els pintors ho saben; n’hi ha molts que repeteixen i a més dels locals venen de diferents pobles de Mallorca i fins i tot de fora de l’illa. Esperem que l’any que ve celebrem la vintena edició encara amb més participants”.

Bookmark and Share