ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL III CAMPIONAT DE MATEMÀTIQUES DE SANTANYÍ
En el marc de les festes patronal de Sant Andreu que tenen lloc durant el mes aquest mes de novembre, la Regidoria de Joventut juntament amb “Kalcudoku” han organitzat per tercer any consecutiu una jornada de matemàtiques per a estudiants aquest cap de setmana.

57 joves de tot el terme han volgut participar en aquest concurs que enguany ha superat el rècord de participació.

S’havien d’inscriure per parelles i l’objectiu era realitzar correctament un seguit de càlculs matemàtics com sumes, restes, multiplicacions o divisions. Hi hagué fins a 3 premis repartits entre les següents categories: 5è i 6è de Primària, 1er i 2on d’ESO i 3er i 4rt d’ESO. La dificultat de les operacions matemàtiques va lligada al temari que en aquests moments s’imparteix a cada curs.

Segons ha destacat el batle de Santanyí: “Des de la Regidoria de Joventut fa tres anys començarem un nou cicle on un dels nostres principals objectius ha estat la motivació dels joves. Aquest concurs i els premis que donarem als millors estudiants una vegada finalitzi el curs estan pensats perquè els joves tenguin motivacions alhora de seguir aprenent i puguin veure recompensats els seus esforços de qualque manera”.

Aquesta activitat forma part del calendari de les festes del patró de Santanyí, Sant Andreu. Durant tot el mes de novembre i fins dia 30, l’Ajuntament ha planificat un calendari festiu replè d’esdeveniments culturals i d’oci tant per a petits com per a grans.

Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços