Jornada de tecnificació de ball esportiu a Santanyí
60 esportistes han participat, al Poliesportiu Municipal, en unes jornades on es decideixen els representants d’Espanya als campionats d’Espanya i del món

Una vegada més, Santanyí, ha estat durant uns dies, l’epicentre del ball esportiu a Balears. I és que 60 dels millors valors nacionals d’aquesta disciplina s’han trobat al Poliesportiu Municipal per participar en una jornada de tecnificació organitzada per la FEBD (Federación Española de Baile Deportivo). Es tracta d’unes jornades molt important per als esportistes, ja que a més de forma-se i aprendre sobre totes les modalitats del ball esportiu, també serveix perquè els tècnics de la FEBD avaluïn als possibles candidats perquè representin a Espanya als campionats d’Europa i del món que s’han de disputar pròximament.

L’Ajuntament de Santanyí sempre s’ha mostrat disposat a col·laborar amb la Federació Balear de Ball Esportiu (FBBE), que una vegada més, ha tornat a confiar en les instal·lacions municipals per organitzar un esdeveniment. El Club de Ball Esportiu de Felanitx, liderat per Adrián Olmo i Yana Olina, és qui s’ha encarregat de que tota la jornada realitzada dissabte 8 de setembre, hagi sigut un èxit. En total hi han participat més de 60 esportistes, molts arribats de fora de l’illa, que han rebut formació, a més de per part d’Olmo i Olina, del prestigiós professor alemany Horst Beer.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santanyí, Miquel Vidal, s’ha mostrat molt satisfet de poder acollir esdeveniments com aquest: “aquest consistori sempre té les portes obertes per els mal anomenats “esports minoritaris”. La realitat és que als municipis ens costa poc cedir les instal·lacions durant unes hores perquè federacions nacionals i autonòmiques puguin realitzar campionats, o activitats com aquesta jornada, que els suposa un gran impuls. Els ajuntaments estem per donar un cop de mà, i Santanyí sempre serà al costat d’aquestes disciplines. Tenim esportistes santanyiners destacats com el piragüista Marcus Cooper o el tenista Jaume Munar, que van començar a poc a poc a les nostres instal·lacions, i hem de seguir donant suport als campions del futur”.

Bookmark and Share