Josep Barceló Bonet campió d’Espanya de pesca en embarcació fondejada
El veïnat de s’Alqueria Blanca aconsegueix per tercera vegada el títol, després de guanyar al 2011 i 2016
Santanyí torna a estar d’enhorabona en el món de l’esport gràcies a Josep Barceló Bonet, que acaba de guanyar a Alacant el seu tercer títol com a campió d’Espanya en la modalitat de pesca en embarcació fondejada. Barceló ja va aconseguir els títols de 2011 i 2016, que se sumen a l’aconseguit en el XXXIV Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques disputat a la Marina Internacional de Torrevieja entre els dies 27 i 29 d’abril, representant el Club de Pesca de s’Alqueria Blanca.

A més, aquest títol garanteix a Josep Barceló poder participar al campionat del món de 2019 que es disputarà a Itàlia. Barceló ja està classificat pel torneig mundial d’enguany que es farà a Setúbal, Portugal.

I precisament pel títol aconseguit a Alacant, l’Ajuntament de Santanyí ha volgut retre un petit homenatge a Barceló amb un recepció a la sala de plens del consistori, i amb l’entrega d’una placa commemorativa. Tot l’equip de govern ha volgut mostrar el seu suport tant al campió com al Club de Pesca de s’Alqueria Blanca, en especial des de la Regidoria d’Esports. Així ho ha expressat el regidor, Miquel Vidal: “és un orgull tenir persones com en Josep, sempre compromeses amb l’esport i que duen el nom del seu poble i el nostre municipi per deixar-lo sempre el més amunt possible. Tots els esportistes de Santanyí han de saber que poden comptar amb el suport de l’Ajuntament”.

Josep Barceló també s’ha mostrat agraït i confiat de cara a la cita de setembre de Portugal: “De veritat que crec que a Setúbal les coses poden sortir bé. D’altres vegades he tingut més dubtes, però aquesta vegada no. El suport de la gent, l’Ajuntament i del municipi ens engresca a tots els que ens hem classificat a fer tot el possible per arribar molt amunt”.

Bookmark and Share