L’Ajuntament de Santanyí inverteix 56.000 a la placeta de la platja de Cala Santanyí
Continua la posada a punt de les zones de turístiques del municipi per part de l’Ajuntament de Santanyí.
Ara és el torn de Cala Santanyí, on acaben de començar les obres de remodelació de la “placeta”, com l’anomenen els veïnats. Es tracta d’un punt molt transitat, en especial durant l’estiu, ja que és el principal punt d’accés a la platja de Cala Santanyí des de l’aparcament, i a més, és on se celebren molts dels actes organitzats pels veïnats i a les festes patronals.

El projecte consisteix en una millora integral de trespol i de l’enrajolat de la zona, que no estava en les millors condicions. També s’afegiran punts de llum a la zona, així com millorar la distribució de l’accés a la platja. En total s’hi farà una inversió de més de 56.000 euros.

La batlessa pedània de Cala Santanyí, Ricarda Vicens, s’ha mostrat molt satisfeta amb l’inici de les obres: “Des de l’Ajuntament feia temps que volíem executar aquest projecte, és d’un dels punts més estimats pels veïnats, ja que a l’estiu, és punt de trobada per a molts de nosaltres. Eren necessàries una sèrie de millores, tant estètiques com funcionals, que ara podem executar, així com millorar l’enllumenat públic de la zona”.

Bookmark and Share