L’Ajuntament executa millores al camí de ses Llenties de s’Alqueria Blanca
Es tracta d’una via molt utilitzada pels veïnats que surten a passejar, o que van al puig i al Santuari de Consolació a peu.
L’inici del camí de ses Llenties està situat molt a prop de l’entrada de s’Alqueria Blanca i arriba a un dels espais més estimats del municipi de Santanyí, el Santuari de Consolació. Això fa que molts de residents, i gent d’altres pobles, utilitzi el vial per fer exercici o simplement per fer una passejada. I precisament per donar resposta al suggeriment dels usuaris, l’Ajuntament ha decidit fer-hi una sèrie de millores. S’ha reforçat el trespol , així com s’ha instal·lat una barana per millorar la seguretat ja que a certs punts hi havia un desnivell important. En total, el consistori santanyiner hi ha invertit 14.00 euros.

El regidor d’Infraestructures Municipals i Medi Ambient, Salvador Ferrer, s’ha mostrat molt satisfet per com ha quedat el projecte: “crec que hem fet que el camí de ses Llenties sigui més segur i còmode pels usuaris, amb una intervenció que s’adapta a l’entorn. Amb petites obres com aquest volem donar resposta a peticions dels veïnats de s’Alqueria Blanca que tenen en molta estima els seus racons”.

Bookmark and Share