L’AJUNTAMENT I LA POLICIA LOCAL IMPULSEN UNA NOVA CAMPANYA DE SEGURETAT VIÀRIA A LES ESCOLES
A banda de les senyalitzacions habituals, s’han instal·lat senyals més grans i vistosos i s’han col·locat ressalts per reduir la velocitat.
Durant aquest mes de gener, l’Ajuntament de Santanyí i la Policia Local han treballat de valent per impulsar una nova campanya dirigida especialment als nins i nines de Santanyí. Es tracta de la col·locació de noves senyalitzacions a totes les escoles del terme (7) per tal d’augmentar la seguretat dels estudiants.

Aquesta iniciativa sorgeix arran d’una demanda per part del Policia Tutor de Santanyí davant la necessitat d’enfortir els voltants dels col·legis, instituts o qualsevol altre centre d’ensenyança. Amb aquesta nova senyalització, més grossa i més vistosa que l’habitual, es pretén captar l’atenció dels conductors per tal de què vagin amb compte. En concret, s’han instal·lat senyals de diferents formats amb materials fluorescents i, en alguns casos, amb il·luminació led. També s’han pintat nous senyals a l’asfalt i nous passos de vianants i s’han col·locat ressalts al voltant de les escoles per reduir la velocitat dels conductors.

Amb aquesta nova campanya, tant l’Ajuntament com la Policia Local, pretenen donar una passa més cap a la seguretat dels nins i nines del terme, reforçant així la seguretat de totes les zones educatives del terme.

Durant la visita a les escoles, el batle de Santanyí ha volgut remarcar que “tot i que els infants han d’anar acompanyats per un adult, són petits i poden travessar un carrer sense mirar. És per això que és molt important que quan passem per una zona propera a una escola, posem la màxima atenció. Hem de circular a poc a poc i hem de ser prudents”.
Nova senyalització a les escoles
Nova senyalització a les escoles
Bookmark and Share