L’AJUNTAMENT INCORPORA UNA NOVA AGRANADORA D’ALTA TECNOLOGIA
LA NOVA MÀQUINA, PIONERA A MALLORCA, ÉS MENYS CONTAMINANT I FA MENYS RENOU.
Des d’ahir dilluns, la flota de l’empresa municipal de l’Ajuntament de Santanyí disposa d’una nova màquina d’alta tecnologia. Es tracta d’una agranadora RAVO 580, un model pioner a Mallorca.

Seguint la política empresarial d’unificació de màquines, aquesta nova agranadora és un dels models més avançats tecnològicament que hi ha al mercat. Pot arribar a una velocitat de 72 km/h i, a efectes contaminants, duu incorporat un sistema que limita l’emissió de CO2 a l’atmosfera. A més, s’ha reduït considerablement el nivell de soroll per davall de la mitjana de les màquines del sector.

A partir d’ara, l’Ajuntament disposarà de quatre màquines agranadores, tres de les quals es compraren ara ja fa 9 anys. Per aquest motiu, està previst que durant el 2016 s’adquiresqui una nova agranadora tenint en compte l’antiguitat i el seu desgast, ja que a causa de la pols i de la calor que suporten aquestes màquines durant tot l’any a Mallorca el seu desgast és molt superior que altres bandes.

Aquestes màquines agranadores continuaran donant servei amb el mateix horari que ho havien fet fins ara: de dilluns a dissabte, vuit hores diàries.
Nova agranadora Santanyí
Nova agranadora Santanyí
Bookmark and Share