L’Ajuntament instal·la 16 nous desfibril·lador a diferents dependències municipals
A més d’ampliar la cobertura en cas d’emergència, s’impartirà formació a 50 treballadors municipals perquè puguin utilitzar els aparells.
El municipi de Santanyí ja disposa de 16 desfibril·ladors nous i d’última generació a les seves instal·lacions. En total es tracta de 13 aparells per l’interior, i 3 més preparats per estar a l’exterior. Es tracta d’una actualització del material de que ja disposaven les dependències municipals, i que ha suposat una despesa de 21.659 €. Els nous equipaments s’han distribuït entre els edificis municipals i espais públics, com per exemple, l’Ajuntament, l’Escola de Música, les escoletes municipals, el Teatre Principal, els diferents locals que utilitzen les associacions veïnals i de gent gran, les piscines municipals, el poliesportiu de Santanyí, o la plaça Sant Miquel de Calonge.

A més, en els pròxims mesos, es farà una formació específica a 50 treballadors municipals perquè en cas d’emergència puguin utilitzar els desfibril·ladors sense problemes. La regidora de Salut, Maria Pons, ha mostrat el seu compromís perquè Santanyí continuï sent un municipi cardioprotegit: “és molt important per a nosaltres que tots els nostres veïnats estiguin un poc més tranquils sabent que tenim l’equipament adequat i la formació correcte per actuar en cas d’emergència. Santanyí sempre ha estat un municipi pioner a l’hora d’equipar les nostres instal·lacions per a situacions complicades. Per això, invertim sempre que ens és possible, en actualitzar els nostres desfibril·lador i formar els nostres treballadors”.

Bookmark and Share