L’Ajuntament posa en marxa tallers d’acompanyament familiar
La intenció és crear espais en els quals es xerrarà de la comunicació en família, les noves tecnologies i la infància, o com fomentar hàbits familiars saludables
La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santanyí, a través del Programa de Suport Psicosocial, pretén començar tot un seguit de tallers anomenats d’Acompanyament Familiar amb l’objectiu de crear un espai on les famílies puguin trobar un lloc on compartir les seves inquietuds. Aquestes trobades seran facilitades per les psicòlogues Cecilia Pérez i Marga Salas, que pretenen donar un cop de mà amb els dubtes o situacions que s’hagin de resoldre en l’educació i criança dels infants.

Els tallers abordaran temàtiques com el desenvolupament dels menors a la primera i segona infància (dels 3 als 6 anys, i dels 6 als 12), l’autonomia, la comunicació, la gestió de rebequeries i enrabiades, la relació entre germans, el joc i les noves tecnologies, així com els càstigs i les recompenses, i d’altres qüestions que puguin sorgir. Per aprofitar el temps, els tallers van dirigits només als pares, tutors i familiars que ho desitgin.

El regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santanyí, Antoni Matas, s’ha mostrat molt satisfet per la posada en marxa dels tallers: “estem molt contents de la incorporació aquest estiu de les dues psicòlogues al departament de Servei Socials, estan fent una gran feina que molts de veïnats n’estan obtenint profit. I aquests tallers poden ajudar a moltes famílies a gestionar millor el seu dia a dia. Els pares més d’una vegada ens hem trobat en situacions que ens ha costat resoldre o que pensàvem que no tenien solució, però que amb l’ajuda d’un professional haurien estat més fàcils. Per això animen a qui tingui dubtes participar-hi”.

Les trobades dels tallers serà quinzenal i s’ajustaran a la demanda, i començaran al Centre Jove de Santanyí i també se’n faran a Cala d’Or. Si hi hagués algun cas que necessités més atenció es podran programar sessions individuals. Qui estigui interessat només ha de contactar amb el Serveis Socials de l’Ajuntament de Santanyí.

Bookmark and Share