L’AJUNTAMENT RECULL PROP DE 600 JUGUETES GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE MOLTES FAMÍLIES
Aquest matí, a l’Ajuntament de Santanyí s’ha fet un recompte de totes les juguetes que s’han recollit aquest Nadal gràcies a la campanya solidària que va posar en marxa el Consistori santanyiner a principis de desembre.
En total i gràcies a la solidaritat de tots els veïnats del nostre terme s’han recollit al voltant d’unes 600 juguetes per a nines i nines de totes les edats.

Cal destacar que aquestes juguetes es repartiran al llarg de tot l’any. Des del Consistori santanyiner creuen que és molt important que durant la resta de mesos es segueixin repartint altres juguetes per les llars familiars que en aquests moments estan passant per una situació molt complicada a causa de la crisi econòmica que estam travessant.

Tal com ha explicat el batle de Santanyí “és important que els nins i nines no perdin la il·lusió de tot l’any. És important pensar que també hi ha aniversaris i altres festes i cap nin es pot quedar sense una jugueta i gaudir de la seva festa com tots els companys”.

Gràcies als èxits obtinguts amb aquestes campanyes que tenen lloc durant tot l’any, són moltes les famílies del terme que podem passar unes festes de Nadal i un principi d’any amb una mica més d’il·lusió. Per això, l’Ajuntament de Santanyí continuaran fent aquest tipus de campanyes solidàries durant tot el 2016 perquè entre tots es pugui ajudar als que més ho necessiten.
Cap infant sense joguina
Cap infant sense joguina
Bookmark and Share