L’Ajuntament renova l’enllumenat del passeig de la marina de Cala d’Or
Una de les zones més transitades de la zona del port de Cala d’Or és el passeig per a vianants que passa der darrera de la marina i connecta amb Cala Egos i es Caló des Pou.
Per això, des de l’Ajuntament de Santanyí s’ha fet una inversió de gairebé 100.000 euros per renovar tot l’enllumenat del passeig i els carres dels voltants. Es tracta d’una feina que s’ha fet progressivament amb la qual s’han substituït els antics fanals per uns denous amb bombetes LED de baix consum.

Segons ha explicat la batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, “es tracta d’una inversió que els veïnats demanaven i que hem fet tot d’una que hem pogut. Per aquest passeig i venen a caminar els residents durant tot l’any, i a l’estiu també l’utilitzen molts de turistes perquè connecta diferents punts d’interès com Cala Egos i es Caló des Pou”.

Aquesta inversió se suma d’altres fetes per millorar l’enllumenat del principal nucli turístic de Santanyí. Entre aquestes inversions hi ha la realitzada a la rotonda 2, a l’entrada de Cala d’Or, on també s’han renovat els punts de llum, i ha suposat una despesa de 20.000 euros. El regidor de Turisme de Santanyí, Rafael Batle, ha assegurat: “intentem fer totes aquestes millores durant la temporada baixa perquè suposin poques molèsties per als negocis, els veïnats i els turistes. Cala d’Or és un nucli molt extens amb molts de quilòmetres de carrers i voreres però tenim poc temps per fer el manteniment. Per això ara és el moment d’executar aquestes millores”.


Bookmark and Share