LA REGIDORIA DE CULTURA DÓNA 2.587 EUROS A CINC ASSOCIACIONS SOCIALS
GRÀCIES A LA RECOLLIDA DE DONATIUS QUE ES VA FER DURANT EL III FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA VILA DE SANTANYÍ

Una vegada finalitzat l’any, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí ha fet el recompte de tots els donatius que han fets tots els que han assistit als diferents concerts que han format enguany el III Festival Internacional de Música Vila de Santanyí.

L’entrada als diferents concerts ha estat gratuïta durant tot l’any però es va donar l’opció de fer un donatiu completament lliure. Gràcies a la solidaritat de molts, enguany 5 associacions que lluiten per aconseguir una millor qualitat de vida a determinades persones, podran dur a terme alguns projectes de millora.

En total s’ha recaptat fins a 2.587 euros, una quantitat que ja s’ha repartit entres les cinc associacions col·laboradores: l’Associació Espanyola Contra el Càncer, l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Mallorca, l’Associació Amics de persones amb Síndrome de Down, la Fundació per a la Conservació i Difusió del Patrimoni Musical de les Illes Balears i l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santanyí.

Per tant, cada associació ha rebut un xec de 571,33 euros que ha lliurat aquesta setmana el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i la regidora de Cultura, Ricarda Vicens.
Bookmark and Share