Nous representants al Grup Municipal de Participació Infantil de Santanyí
En una assemblea celebrada avui dijous 26 d’octubre, els nins i nines del municipi de Santanyí han escollit els que seran els seus portaveus al Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència.
I és que avui s’ha reunit el Grup Municipal de Participació Infantil, amb representants de cada centres educatius del municipi, que a la vegada han escollit els que han de ser els seus portaveus dins aquest òrgan de govern que dona veu als més joves. Perquè el Consell de la Infància i l’Adolescència de Santanyí és el punt de trobada entre l’Ajuntament i els menors, i on aquests poden traslladar quins són els problemes i necessitats que tenen.

Tota aquesta iniciativa de participació democràtica s’emmarca dins el projecte d’UNICEF Espanya de Santanyí com Ciutat Amiga de la Infància. Es tracta d’un projecte que té por objectiu donar veu als infants i adolescents, i situar la infància com un dels eixos principals de la gestió política municipal. Tant un òrgan com l’altre (Consell Municipal de la Infància i de l’Adolescència i Grup Municipal de Participació Infantil) es reuneixen periòdicament per fer aquest trasllat d’inquietuds i necessitats a l’equip de govern de Santanyí.

Diferents regidors de l’equip de govern de Santanyí, i el Batle, Llorenç Galmés, han visitat els al·lots a l’assemblea d’avui per recordar la importància que té formar part d’aquests òrgans. Segons ha dit Galmés, “és molt important el paper que teniu ara. Sereu els portaveus dels vostres companys i amics, i heu d’intentar escoltar-los a tots. Així sabreu quines són les necessitats nins i nines de Santanyí, i entre tots fer un poble millor”.

Bookmark and Share