PINTORS DE RENOM I AFICIONATS A LA PINTURA ES RETROBEN A LA XVI TROBADA DE PINTORS DE SANTANYÍ
Un total de 36 pintors de tots els racons de Mallorca s’ha congregat aquesta cap de setmana a l’esplanada del moll de Cala Figuera amb motiu de la XVI Trobada de pintors de Santanyí.
Es tracta d’una trobada d’artistes que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí des de fa 16 anys. Tot i el mal temps que es pronosticava, la convocatòria va tenir molt d’èxit i com en altres edicions no faltaren a la cita pintors de renom com Daniel Codorniu, Andreu Pons Fullana, Elimi Parejo, Felix Llorca o Jesús Camargo.

La trobada s’inicià dissabte al matí i finalitzà diumenge al capvespre amb l’exposició de tots els quadres. La regidoria de Cultura, Ricarda Vicens va ser l’encarregada de lliurar els diplomes que atorguen la participació de tots els artistes i davant tots els participants anuncià que degut a l’èxit de la convocatòria i a la qualitat de les obres, aquest divendres dia 11, a les 20:00 hores, s’inaugurarà a la Casa de Cultura Ses Cases Noves de Santanyí una exposició amb tots els quadres participants. Els curiosos no només podran contemplar o comprar l’obra, sinó que també podran conversar amb els seus autors.

MÉS INFORMACIÓ:

Des de fa uns anys, aquesta trobada de pintors “Santanyí 2015” se celebra a Cala Figuera, essent es Caló d’en Busques i es Caló d’en Boira la seva font d’inspiració. Cala Figuera és un port pesquer amb un encant mariner molt especial que mai no ha deixat indiferent a ningú. De fet, durant molts anys ha estat un dels paratges més perseguits per artistes de gran renom i àmplia trajectòria com Francisco Bernareggi, Manuel Fernández Mompó, Matías Mandilego, Meunier o Sebastià “Bússer”.

Gràcies a aquesta trobada, tots els assistents són testimoni d’una gran varietat d’estils pictòrics. Entre els participants sempre hi solem trobar pintors ja consagrats i altres que comencen la seva trajectòria artística. Els primers donen categoria a la convocatòria, mentre que per als segons, la trobada és un impuls a la seva carrera i una oportunitat de donar-se a conèixer dintre del món pictòric.
XVI TROBADA PINTORS SANTANYÍ 2015
XVI TROBADA PINTORS SANTANYÍ 2015
Bookmark and Share