SANTANYÍ CONTINUA FENT PASES PER MILLORAR LA QUALITAT DE L’AIGUA
L’Ajuntament s’ha reunit conjuntament amb les empreses subministradores, la DG de Recursos Hídrics i la DG de Salut Pública per coordinar i impulsar les accions encaminades a millorar l’aigua de consum humà.

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Santanyí ha mantingut una reunió conjunta amb la Direcció General de Recursos Hídrics, la Direcció General de Salut Pública i Participació i les empreses subministradores d’aigua encaminada a coordinar i impulsar actuacions concretes amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aigua de consum humà.

A la reunió han estat presents Llorenç Galmés, batle de Santanyí, Maria Pons, regidora de Salut de l’ajuntament, Juli Fuster, Director general de l’IB-Salut i regidor a l’oposició de Santanyí (PSOE), així com tècnics de les dues direccions generals esmentades.

Com a primera passa s’acordà, entre les tres administracions implicades i les empreses subministradores d’aigua, facilitar i coordinar petites modificacions en els pous i les captacions. Aquestes modificacions es plasmaran en el “Pla de Reordenació de les Captacions” que es realitzarà conjuntament entre l’ajuntament i la DG de RRHH per tal d’optimitzar les extraccions i així millorar la qualitat d’aigua extreta.

Les empreses varen poder parlar directament amb els tècnics de les diferents administracions per tal de buscar alternatives a les diferents problemàtiques que presenten les empreses subministradores, sobretot, dubtes encaminats a garantir l’abastiment durant els mesos d’estiu.
Bookmark and Share