Santanyí disposarà de 25 nous hidrants per lluitar contra els incendis als nuclis de població
L’Ajuntament de Santanyí i el Consell de Mallorca han signat un conveni que suposarà la inversió de 136.000 euros.
Els hidrants són aparells hidràulics, connectats a la xarxa d’abastiment d’un poble, destinats a subministrar aigua en cas d’incendi o d’emergència que en necessiti. Per tant, són fonamentals per als serveis d’emergències, en especial per als Bombers de Mallorca. I precisament per millora el servei, l’Ajuntament de Santanyí i el Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca han signat un conveni per instal·lar 25 nous hidrants i fer una adequació dels 26 que ja hi ha al municipi.

En total, s’invertiran uns 136.000 euros; aquests punts per abastir els serveis d’emergències habitualment s’instal·len a les entrades i sortides dels nuclis de població. Poden ser de columna o soterrats, i la seva col·locació i característiques les determinaran els tècnics especialitzats del Departament d’Emergències de la institució insular.

Tant el batle, Llorenç Galmés, com la regidora Maria Pons, s’han mostrat molt satisfets de signar el conveni amb el Conseller de Desenvolupament del Consell de Mallorca, Joan Massot. Maria pons ha assegurat que “aquest conveni suposarà una important millora en la cobertura dels nostres pobles en cas d’emergència. S’ha de tenir en compte que el municipi te 13 nuclis de població i que hem de garantir la seguretat de tots i cada un d’ells”.

Bookmark and Share