Santanyí posa en marxa una nova campanya de recollida de juguetes
La campanya Cap Infant Sense Jugueta 2018 anirà del 12 al 30 de novembre, després de l’èxit de l’edició de l’any passat
Com cada any, la Regidoria de Participació Ciutadana i Serveis Socials posa en marxa, la campanya Cap Infant Sense Jugueta per recollir joguines que ja no s'utilitzin per a les famílies més necessitades. Aquestes juguetes s’ha de dur a l’Ajuntament, al Departament de Serveis Socials, als centres educatius del municipi, a la botiga de Càritas de Santanyí, a les escoletes municipals, a la Botiga de Càritas de Santanyí i a l’Oficina de Turisme de Cala d’Or.

L’any passat la campanya va ser tot un èxit pel nombre de donacions respecte a edicions anteriors, segons ha explicat el regidor de Participació Ciutadana i Serveis Socials, Antoni Matas: “L’any passat vàrem aconseguir omplir el camió que les ha de dur a Càritas, gairebé no hi cabien. Esperem que es torni a repetir l’èxit, ja que esvan recollir gairebé 800 juguetes”.

Per l’Ajuntament de Santanyí és imporant que els nins i nines del municipi no perdin l’il·lusió de tot l’any, i per això moltes d’aquestes joguines s’aniran repartint durant l’any. També hi ha aniversaris i altres festes, i cap infant es pot quedar sense gaudir com la resta d’al·lots. Càritas Mallorca serà l’ecarregada de comprovar el bon estat de tot el rebut, així com també de la seva disitribució.

Bookmark and Share