Santanyí rep el reconeixement per la seva feina en reciclatge de vidre
L’entitat Ecovidrio, ha entregat al municipi l’Iglú Verd per haver augmentat la seva quantitat que vidre reciclat durant aquest estiu


273 bars i restaurants de Palma, Llucmajor, Ses Salines i Santanyí han participat en Pla d’Estiu 2017 d’Ecovidrio, que té per objectiu potenciar la recollida d’envasos de vidre. I precisament avui, al Consell de Mallorca s’han presentat els resultats d’aquesta campanya. En total, entre els quatre municipis, s’han recollit 3.200 tones de vidre entre els quatre municipis, el que suposa un increment del més d’un 10% respecte a la campanya de l’any passat.

A Santanyí s’ha posat especial interès a la zona turística de Cala d’Or, on 60 establiments han participat en aquesta iniciativa que se centra en els mesos de juny, juliol i agost. Els locals que hi participen han rebut cubs adaptats a les necessitats dels professionals de l’hoteleria. A més, es va ampliar la freqüència de recollida de vidre per gestionar adequadament l’elevada afluència de visitants i l’augment de l’activitat en el sector hoteler.

Segons les darreres dades d’enguany fins al mes de setembre, els mallorquins han reciclat un total de 21.054 tones de vidre. Una dada molt positiva si tenim en compte que en tot el 2016 es varen reciclar 24.717 tones, el que posa de manifest la tendència creixen a separar en origen aquesta fracció.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i el regidor de Medi Ambient, Salvador Ferrer, han assistit a la presentació dels resultats del Pla d’Estiu 2017, on se’ls hi ha fet l’entrega de l’Iglú Verd en reconeixement de la feina feta per haver augmentat la taxa de vidre reciclat d’un any a l’altre.

Bookmark and Share