Santanyí ret homenatge als seus campions a la VII Gala de l’Esport
El Teatre Principal de Santanyí va quedar petit una vegada més per la celebració de la VII edició de la Gala de l’Esport del Municipi de Santanyí.
Un homenatge que organitza cada any la regidoria d’Esports de Santanyí per a tots els esportistes que durant l’any han aconseguit algun campionat o una posició destacada en la seva disciplina. En total més de 120 esportistes van pujar a l’escenari per recollir un premi, que tal com va assegurar el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, “ha de servir per donar-vos coratge per seguir practicant l’esport que vos agrada, i per seguir-ho intentant sense descans. Però també ha de ser un reconeixement per les famílies que tants de sacrificis fan per ajudar als més joves a practicar una disciplina”.

Entre els homenatjats hi ha campions del món, d’Europa, d’Espanya, de Balears i de Mallorca, així com clubs i col·lectius que fan feina cada any perquè es pugui practicar esport al municipi. Santanyí ha col·leccionat èxits en moltes disciplines durant el 2018, des de les medalles de Marcus Cooper i el Club Nàutic Porto Petro, als campionats locals CE Cala d’Or de futbol, el campionat del món pescador Josep Barceló de s’Alqueria Blanca, o els campionats nacionals del Centre Esportiu Agelai de kick-boxing. També s’han obtingut importants reconeixements i trofeus en hípica, tenis, bàsquet, ball esportiu o atletisme.

Bookmark and Share