Una nova rotonda millorarà la seguretat vial a Son Moja
L’Ajuntament de Santanyí executa les obres per fer una rotonda a l’entrada del nucli pel carrer Torrent des Mestre.
Son Moja és una de les urbanitzacions del terme municipal de Santanyí que més ha crescut en els darrers anys, i que ha esdevingut un nucli amb demandes i necessitats com qualsevol altre. A més, per la seva proximitat amb un punt d’interès per residents i visitants com és el Caló des Macs, també hi passen un bon nombre de vehicles; especialment durant la temporada alta. Precisament per això, l’Ajuntament de Santanyí, ha decidit construir una rotonda a l’entrada del poble per la via secundària que arribada directament des del nucli santanyiner.

El projecte de la rotonda s’està executant amb un pressupost de 92.000 euros, i té per objectiu regular el trànsit en la intersecció de la carretera d’entrada a Son Moja i el desviament per anar en direcció al Caló des Macs. Es tracta d’un punt on fins ara hi havia perill per la manca de visibilitat i la velocitat amb la que es circula per aquesta via.

Segons ha explicat el batle de Santanyí, Llorenç Galmés. “amb l’inici de la temporada turística i el bon temps augmenta l’interès per visitar un lloc com el Caló des Macs, i els veïnats i propietaris de Son Moja ens havien fet arribar la seva preocupació per aquest punt. És per això que des de l’equip de govern ens vàrem posar en marxa per posar-hi remei. Tot esforç que fem des de les institucions per millorar la seguretat dels nostres carrers i carreteres és poc si ha de millorar la qualitat de vida dels santanyiners i de qui ens visiten”.

Està previst que les obres estiguin enllestides abans que comenci l’estiu.

Bookmark and Share