10 ARTISTES OPTEN AL III PREMI VILA DE SANTANYÍ FRANCISCO BERNAREGGI D’ARTS VISUALS 2015
El premi està dotat en 5.000 euros i es lliurarà aquest dissabte a la Casa de Cultura de Santanyí.
Escultura de Francisco Bernareggi i les autoritats
Escultura de Francisco Bernareggi i les autoritats
Aquest dissabte, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i la regidora de Cultura, Ricarda Vicens, lliuraran el III Premi Vila de Santanyí Francisco Bernareggi d’Arts Visuals 2015. Un premi que amb només tres edicions ja ha congregat centenars d’artistes de tot el territori espanyol. Està dotat en 5.000 euros i una exposició individual a la Casa de Cultura de Santanyí, un dels escenaris culturals referens de totes les Balears.

D’entre les 51 obres presentades, el jurat integrat Lluís Fuster (artista plàstic i tresorer de l’Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears), Neus Cortés Marqués (ex-coordinadora de l'Espai Quatre - Casal Solleric), Pau Waelder Laso (crític i comissari d’Art independent) i Maria Hevia Blach (professora d’Història d’Art Contemporani de la UIB i coordinadora de l’Estudi de l’artista Miquel Barceló) han seleccionat els següents 10 artistes: “Las taradas” amb l’obra Baba rosa (vídeo), Avelino Sala amb War nam Nadan, Bel Fullana amb Soy Chone y tengo un poni, Albert Pinya amb Cuidado con los artistas, somos personas peligrosas, Cristina Garrido amb They are these or they maybe others/verticalflags, Álvaro Gil amb Flash flash + red metal flake, Pepe Cañabate amb Titan_15.07, Javier Riera amb FLP 1, Martin&Sicilia amb La entrevista i Bartomeu Sastre amb This is promising.

Segons els membres del jurat, cal destacar el nivell de qualitat de tots els finalistes d’aquest premi d’Arts Visuals de Santanyí, un premi que intenta obrir-se pas dins el món de l’art emergent. Enguany hi han participat artistes de tota la geografia espanyola des de les Illes Balears a les Canàries, passant per Catalunya, Navarra, Madrid...

El lliurament serà aquest dissabte dia 21 de novembre, a les 20.00 h, a la Casa de Cultura Ses Cases Noves de Santanyí.

Bookmark and Share