70 nins i nines de Santanyí participen en una jornada mediambiental a la platja
La platja de s’Amarador ha estat el marc per una jornada d’aprenentatge per a nins i nines d’entre 3 i 12 anys del municipi de Santanyí, sobre medi ambient i la mar.
En total, hi han participat més de 70 infants de les Escoles d’Estiu de Santanyí i Cala d’Or organitzades per les regidories de Joventut i Medi Ambient de l’Ajuntament de Santanyí. Durant la jornada, han realitzat diferents tallers. En alguns han après sobre seguretat a la platja, així com saber actuar segons el color de la bandera que indica l’estat de l’aigua o si hi ha perill. Els monitors també els hi han explicat com distingir entre els diferents tipus d’arena que podem trobar a les Balears, o quins tipus de restes orgànics és habitual trobar a la platja. Part de la jornada també s’ha dedicat a conscienciació de mantenir netes les nostres platges i el tipus de restes que s’han de retirar si les troben, i a quin contenidor llançar-les. Totes les activitats han tingut una vessant lúdica perquè els al·lots es diverteixin al mateix temps que aprenen.

Aquesta jornada ha estat realitzada per l’empresa especialitzada en gestió ambiental GRAM, i ha comptat amb el suport de la concessionària del servei de para-sols i gandules de diferents platges del municipi de Santanyí. Tant el batle, Llorenç Galmés, com el regidor de Medi Ambient, Salvador Ferrer, han visitat als nins i nines a la platja de s’Amarador.

Bookmark and Share