ARRIBA AQUEST DIUMENGE A SANTANYÍ LA “I TRAIL DES MIGJORN”
L’Ajuntament de Santanyí té el plaer de convidar-vos a la I Trail des Migjorn, un esdeveniment únic pel seu encant paisatgístic.

Es tracta d’un recorregut entre sa Ràpita i Santanyí, de 42 km, passant pels nuclis de ses Covetes, sa Colònia de Sant Jordi i Cala Llombards. S’inscrigueren 400 esportistes en tals sols 24 hores i el termini quedà tancat just un dia després de l’obertura.

El recorregut serà en gran part d’arena i roca. Tant els esportistes com els espectadors gaudiran de les platges d’es Trenc, es Dolç, es Carbó, Cala Màrmols i es Caló des Moro, entre d’altres. També d’indrets tant fantàstics com Cala en Tugores, es Cap Salines i tendreu la possibilitat d’anar vorera mar amb vistes a la preciosa illa de Cabrera.

També hi haurà cursa de 8 km i Nordic Walking. La sortida serà de Cala Llombards (final del Camí de Cala Llombards) a les 10:30 h i l’arribada a la plaça Major de Santanyí. El recorregut serà pels carrers i camins de Santanyí.

Organitza:
Sa Milana d’Alaró
Ajuntament de Santanyí
CONVOCATÒRIA

Santanyí, diumenge, 29 de novembre de 2015.
Horari: 09:00 hores.
Lloc: La sortida serà del Club Nàutic de sa Ràpita, davant Sa Cantina i l’arribada a Santanyí, a la plaça Major.

* Hi haurà servei de bus, que sortirà del pàrquing del camp d’esports de Santanyí  fins al Club Nàutic de sa Ràpita, sortida del darrer bus, a les 7:30 h.

* Hi haurà fins a 4 quatre avituallaments, a sa Colònia de Sant Jordi (líquid), Cap Salines (líquid i sòlid), Cala Llombards (líquid) i a l’arribada, Santanyí (líquid i sòlid).
Bookmark and Share

Dokumente zum Herunterladen und Links