Cala d’Or renova els jocs infantils de devora el CEIP Santa Maria del Mar
Continuant amb la campanya de millorar i oferir més i millors espais als joves del municipi, l’Ajuntament de Santanyí ha posat en marxa tota una sèrie d’obres al nucli costaner de Cala d’Or. Un dels projectes més importants és el de la renovació completa de la zona esportiva i de jocs infantils que hi ha al costa de CEIP Santa Maria del Mar de Cala d’Or.

Situada entre els carrers Sant Antoni i Garballó, el nou espai disposarà de diferents zones esportives, així com d’un parc infantil i una zona verda. La zona esportiva tindrà un camp de bàsquet 3x3, un cap de street futbol i una pista multiesportiva. A la zona de jocs infantils hi haurà bancs fets de plàstic reciclat i l’espai estarà emmoquetat amb cautxú per minimitzar possibles caigudes. En total, al projecte s’hi invertiran uns 165.000€ i s’espera que estigui enllestit al més aviat possible.

La batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, s’ha mostrat molt satisfeta de poder posar en marxa obres com aquesta: “La veritat és que des de l’Ajuntament estem molt contents d’haver començat aquest projecte. Quan es pensa en Cala d’Or, normalment es pensa en turistes i els negocis, però igual d’important és la gent que hi viu tot l’any. Per això, millorar els serveis i oferir espais amb les millors condicions als joves, suposa una gran satisfacció. I per sort aquesta no és la única obra d’aquestes característiques que posem en marxa”.

Bookmark and Share