CERTIFICATS DE QUALITAT PER A L’EMPRESA DE SERVEIS MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT
L’Empresa Municipal de Serveis de l’Ajuntament de Santanyí (SEMDESA) ha renovat la doble certificació del Sistema Integral de Gestió que atorga l’empresa TÜV Rheiland Ibérica Inspection, Certification & Testing, una entitat líder en serveis tècnics a nivell mundial.


Es tracta d’un certificat que verifica l’èxit de la implantació d’un sistema integrat en la gestió de qualitat i en la gestió mediambiental segons les normes establertes. Aquest programa engloba les tasques administratives de l’empresa, els mercats municipals, les biblioteques, els cementiris i els tanatoris, els serveis de guarderia, la neteja viària, el manteniment del clavegueram, jardineria, neteja d’oficines i locals, manteniment del teatre i taller propi i serveis de grua municipal.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i el gerent de l’empresa municipal, Álvaro Solana, han estat els encarregats de rebre les dues distincions en mans del responsable d’operacions de TÜV Rheiland Ibérica Inspection, Certification & Testing, Esteve Regales Mecinas.
Bookmark and Share