DIA DE FESTA PELS SANTANYINERS EN HONOR AL SEU PATRÓ SANT ANDREU
Un any més, dia 30 de novembre, les autoritats de l’Ajuntament de Santanyí acompanyades per la gent del poble han sortit al carrer per gaudir de la festa del seu patró, Sant Andreu.
La jornada festiva ha començat amb una missa solemne a la parròquia que del commemorat patró. Com és tradició, durant la missa ha cantat la Coral Sant Andreu i l’Agrupació Ordi Broix ha interpretat el ball de l’Oferta.

A la sortida, la Banda Municipal de Música ha acompanyat les autoritats fins davant l’Ajuntament, on la banda ha interpretat diferents peces musicals i els gegants santanyiners, Bernat Cinclaus i Maria Ramis, han realitzat els seus balls a ritme dels xeremiers.

Finalment, el dia de Sant Andreu conclourà avui capvespre a les 19.30 h al Teatre de Santanyí amb el lliurament de la Medalla d’Or Vila de Santanyí a Antònia Vicens, per la seva trajectòria vital i professional que sempre ha anat fortament lligada al nostre estimat municipi.

Amb motiu de la festivitat de Sant Andreu, avui les autoritats han estrenat una nova insígnia. Es tracta d’una medalla de plata amb l’escut de Santanyí, penjada per un cordó que lluiran els dies festius que marqui el protocol.
Noves medalles autoritats Ajuntament
Noves medalles autoritats Ajuntament
Festa Plaça Major Dia de Sant Andreu
Festa Plaça Major Dia de Sant Andreu
Ball de l'ofrena
Ball de l'ofrena
Bookmark and Share