ES CREA UN NOU GRUP MUNICIPAL DE PARTICIPACIÓ INFANTIL I DE L’ADOLESCÈNCIA
Aquest dissabte passat, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i el regidor del Consell de la Infància i de l’Adolescència, Antoni Matas, assistiren a l’acte de creació del nou Grup Municipal de Participació Infantil i de l’Adolescència de Santanyí.
La trobada, que tengué lloc al Centre Jove de Santanyí, congregà a uns quants representats de cada centre. Entre tots, escolliren als candidats per formar part d’aquest grup municipal que durant tot l’any treballaran conjuntament amb l’equip de Govern proposant nous projectes per millorar el municipi.

Durant l’acte, s’ha projectat un video resum amb un breu repàs del projecte "Ciutat Amigues de la Infància" d’Unicef, del qual Santanyí n’és membre des de ja fa un any gràcies a totes les iniciatives que duu a terme l’Ajuntament de cara als infants i als adolescents en tots els seus àmbits: educació, seguretat, esports...

Finalment, una vegada escollits els representants de cada centre, es posaren damunt la taula alguns dels primers projectes de millora. Algunes propostes varen ser la creació d’un club d’esplai a Santanyí, noves excursions de cara a l’estiu, acampades, etc.
Nou Grup Municipal Santanyí
Nou Grup Municipal Santanyí
Nou Grup Municipal Santanyí
Nou Grup Municipal Santanyí
Bookmark and Share