ÈXIT D’INSCRIPCIONS AQUEST ESTIU A LES ACTIVITATS DEL CENTRE JOVE
Entre les escoletes i les activitats d'estiu s'han registrat 542 inscripcions.

Més de 540 nins i nines del municipi han participat aquest estiu a les activitats d’oci que han organitzat els Centres Jove de Santanyí i Cala d’Or.

Com cada any la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí havia treballat de valent per preparar un estiu divertit i entretingut per a tots els nins i nines del municipi. Aquest esforç s’ha vist recompensat amb un augment considerable d’inscripcions que s’han fet durant els mesos de juliol, agost i setembre.

A més de les ja conegudes escoletes d’estiu que enguany també han dut a terme els professionals de Cucavela, els nostres joves han pogut descubrir meravellosos indrets com l’illa de Cabrera i la Cova dels Coloms. També han visitat alguns parcs aquàtics, han anat d’excursió amb barca i han fet esports a l’aire lliure com piragüisme o muntar a cavall.

Finalment, cal destacar l’exitosa participació en els campaments d’estiu i a les gimcanes que s’han realitzat al llarg d’aquest estiu amb la finalitat de promoure també les convivències i la companyonia entre els nins i nines.

Des de la Regidora de Joventut esperen haver satisfet totes les necessitats tant dels nostres joves com també dels pares, complementant l’oferta d’activitats d’estiu que també s’han fet durant aquests mesos amb motiu de les festes patronals de cada nucli.
Bookmark and Share