FINALITZA AMB MOLT D’ÈXIT UNA NOVA EDICIÓ DEL TALLER DE MEMÒRIA
Avui ha finalitzat amb molt d’èxit el programa de “Suport Psicosocial i Educatiu a l’Envelliment” que ha impartit la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Santanyí a través de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS).
Ja fa uns anys que aquest programa es duu a terme a la Residència de la Gent Gran de Santanyí i continuant amb la línia dels darrers anys, el projecte ha tengut una gran acollida, ja que de cada any el grup és més gran.

Es tracta d’un programa de suport a les persones majors, amb l’objectiu de potenciar l’envelliment actiu i l’autonomia personal, desenvolupant les seves habilitats socials i treballant la prevenció o la compensació de les dificultats de memòria que poden anar associades a l’envelliment.

El programa va adreçat a persones majors de 60 anys del municipi de Santanyí. S’ha dut a terme en un espai comunitari i es realitzava una sessió setmanal a càrrec de psicòloga Margalida Escalas (IMAS).

Una vegada acabada la clausura del taller, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, la regidora de Gent Gran, Maria Pons, i la tècnica de Serveis Socials, Maria Teresa Amengual, han volgut felicitar individualment a tots els participants fent entrega d’un diploma que certifica la finalització del curs.

Galmés ha destacat la gran acceptació que ha obtingut la convocatòria: “Estem molt contents de veure com la gent participa de manera activa en aquests programes. Ens ho demanen cada any i l’acollida és molt bona. Pensam que aquests tallers són molt importants i molt productius per tenir la memòria en actiu i veiem que s’ho passen beníssim, així que els resultats no poden ser més satisfactoris”.

Està previst que de cara a l’any aquest taller que ve es torni a realitzar gràcies a la gran acollida que té any rere any.

Per inscriure’s, només cal que l’interessat es dirigeixi a Serveis Socials i faci una instància per escrit.
Taller memòria 2016
Taller memòria 2016
Bookmark and Share