JA ES PODEN SOL·LICITAR ELS CERTIFICATS PER CIRCULAR I APARCAR A CALA S’ALMUNIA
Des del dia 22 de maig, els veïnats de Santanyí ja poden demanar els certificats per poder circular i aparcar a la zona ACIRE (Àrea de Circulació Restringida) de Cala s’Almunia.
Tots els empadronats al terme municipal els podran demanar, així com els que tinguin una propietat a la zona, encara que no hi estiguin empadronats.

Aquests certificats es poden tramitar a l’Ajuntament de Santanyí de dilluns a divendres entre els 10:00 i les 12:00 del dematí. També es poden tramitar al Centre Cívic de Es Llombards de 10:00 a 13:00 els dimarts i els dimecres, i els dijous entre les 16:30 i les 21:00. A més, es podran demanar a l’Oficina de Turisme de Cala d’Or tots els dies, de dilluns a divendres, de 8:00 a 14:00.

Per demanar el certificat per poder circular i aparcar s’haurà d’aportar, en cas d’estar empadronat al terme municipal de Santanyí, el DNI, un certificat d’empadronament, el permís de circulació, i el justificant d’estar al dia del pagament de l’impost de circulació. En cas de ser propietaris i no estar empadronats, cal acreditar la titularitat de l’immoble. També es podrà demanar un certificat ACIRE per qui tingui un habitatge llogat a la zona; en aquest cas també s’haurà d’acreditar l’arrendament. Una vegada presentada tota la documentació i sigui comprovada, s’expedirà una targeta per cada vehicle.

Cal recordar que ni motocicletes ni bicicletes tenen cap tipus de restricció per circular ni aparcar a s’Almonia. A més, està previst que dins els primers 10 dies del mes de juny ja estigui en funcionament el servei de bus llançadora que connectarà Santanyí amb Cala s’Almunia. Aquest servei de bus tindrà una freqüència de 50 minuts i partirà del polígon de s’Olivò. La segona aturada serà a la plaça Ramon Llull i després partirà cap a la zona costanera. El recorregut del bus també farà aturada a Cala Llombards.
Bookmark and Share