L’AJUNTAMENT DE SANTANYÍ SIGNA UN CONVENI AMB LA CAIXA PER ATORGAR BEQUES ALS MENJADORS ESCOLAR
L’Ajuntament de Santanyí ha signat recentment un conveni de col·laboració amb l’Obra Social La Caixa de 2.000 euros per atorgar beques de menjador escolar a menors escolaritzats en els Centres públics i concertats de segona etapa d’Educació Infantil i Ensenyament Primari del Municipi de Santanyí, la unitat familiar del qual estigui empadronada dins el terme.
La concessió d’aquestes beques suposa la subvenció total o parcial del cost del servei de menjador durant el període de funcionament d’aquest servei en el curs escolar o com a ajuda puntal. L’objectiu és donar suport a la unitat familiar en els períodes de temps en el qual desenvolupen la seva activitat laboral i que per escassetat de recursos econòmics no puguin fer front al cost del servei.

Els tècnics de Servei Socials de l’Ajuntament seran els encarregats de distribuir aquestes beques, ja que són els que diàriament treballen amb les famílies més necessitades del nostre terme i coneixen de primera mà quines són les seves mancances i les seves necessitats. Fins al moment, fins a 7 alumnes obtendran aquesta beca que consisteix en 300 euros aproximadament per alumne (uns 50 menús).

Bookmark and Share