L’AJUNTAMENT I LA CAIXA RENOVEN EL CONVENI PER CEDIR AJUTS TÈCNICS I ASSESSORAMENT PROFESSIONAL PER A PERSONES AMB DEPENDÈNCIA
L’Ajuntament de Santanyí i la Fundació Obra Social “La Caixa” han signat un conveni aquesta setmana per garantir la continuïtat del Servei de Préstec per a aquelles persones amb dependència que necessitin tant material com ajuda professional. Un servei que l’Ajuntament té en marxa des de fa anys.
A l’acte hi assistí el batle de Santanyí, Llorenç Galmés; la regidora de Gent Gran, Maria Pons; la directora d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Llevant, Margalida Puigserver, i el director de l’oficina de La Caixa de Santanyí, Antoni Burguera.

Segon l’àrea de Serveis Socials, que són els que treballen directament en el dia a dia amb la població, la realitat al nostre municipi és que de cada vegada hi ha més persones amb dependència en els domicilis i és important que les famílies puguin recórrer a un servei on se’ls pugui facilitar ajut tècnic necessari i l’assessorament professional per aconseguir tenir una millor qualitat de vida.

Avui dia i gràcies al conveni amb la Fundació Obra Social “La Caixa”, l’Ajuntament disposa de 2 cadires de rodes, 1 caminador, 3 llits articulats i 3 grues.

Per tal de beneficiar-se d’aquest servei, els usuaris hauran de fer la corresponent sol·licitud mitjançant una instància adreçada als Serveis Socials. Una vegada feta la valoració per part dels professionals, la sol·licitud es posarà en llista d’espera que mantindrà els criteris d’antiguitat. El treballador social realitzarà el lliurament i, a més, es farà un seguiment durant tot el procés.


La finalitat d’aquest Servei de Préstec és que s’ha observat que l’ús que se li dóna a aquests aparells tècnics dins una família és temporal i no se’n fa ús una vegada han deixat de ser útils. Per altra banda, la compra és molt costosa tant si la despesa l’ha de fer la família com l’administració. Per aquest motiu, es pretén reciclar i reutilitzar aquest material perquè puguin accedir-hi les famílies que més ho necessitin.
Signació conveni Servei Préstec
Signació conveni Servei Préstec
Bookmark and Share