L’AJUNTAMENT SIGNA UN CONVENI PER ALS RESIDENTS DE SANTANYÍ QUE UTILITZIN EL TRANSPORT PÚBLIC DE PALMA
A més dels estudiants; els residents, els menors, els discapacitats, els membres d’una família nombrosa o la gent gran, obtindran descomptes de fins al 75%.
L’Ajuntament de Santanyí signà l’any 2014 un conveni amb l’Ajuntament de Palma i l’Empresa Municipal Transport de Palma (EMT) per cobrir part del cost dels bitllets de tranport que utilitzaven molts joves estudiants de Santanyí per Palma.

A partir d’ara, gràcies a un nou acord afegit al conveni que ha firmat avui matí a Palma el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, a més dels estudiants majors de 16 anys, l’Ajuntament també subvencionarà part del cost del bitllet als residents del municipi de Santanyí, als menors, als discapacitats, a les famílies nombroses i a la gent gran.

Amb la Targeta Ciutadana que es facilitarà a tots els interessats a través dels Serveis Socials de l'Ajuntament, totes les persones residents de Santanyí només hauran de pagar 80 cèntims per trajecte en comptes dels 1,15 que pagaven anteriorment. Els bitllets per a menors de fins a 8 anys i per a la gent gran amb rendes baixes seran totalment gratuïts, ja que l’Ajuntament de Santanyí subvencionarà tot el cost.

Finalment, tant els menors de 7 a 17 anys, com la gent gran, els discapacitats o els membres d’una familia nombrosa només hauran de pagar 0,30 cèntims dels 1,15 que pagaven (un 75% menys).

Tal com ha declarat el regidor de Transport i Serveis Socials, Antoni Matas, aquesta iniciativa pretén potenciar l’ús dels tranposrt públic i a l’hora donar facilitats als santanyiners, principalment a aquells que per diversos motius no tenen facilitats per a poder desplaçar-se per Palma.

Per poder accedir a aquests descomptes s’haurà de presentar la documentació necessària a l’àrea de Serveis Socials. Per a les persones residents és imprescindible lliurar una còpia del certificat d’empadronament. En cas de sol·licitar els altres descomptes, s’hauran de presentar les acreditacions pertinents per a cada modalitat (estudiant, menor, discapacitat, gent gran o família nombrosa).
Autoritats + empresa EMT + batle de Santanyí
Autoritats + empresa EMT + batle de Santanyí
Bookmark and Share