LA POLICIA LOCAL POSA EN MARXA UN DISPOSITIU ESPECIAL PER A L’INICI DEL CURS ESCOLARS
LA NOVA CAMPANYA POTENCIA L’ÚS DEL CINTURÓ DE SEGURETAT I ELS SISTEMES DE RETENCIÓ INFANTIL.
La Policia Local de Santanyí ha posat en marxa un dispositiu especial de cara a l’inici del curs escolar per evitar possibles problemes de trànsit. A cadascun dels centres escolars on s’esperava gran afluència de vehicles s’ha personat un agent per tal de què la circulació sigui fluida en tot moment i no hi hagi cap embós, una circumstància molt habitual durant aquests dies.

A més d’aquest dispositiu especial, la Policia Local de Santanyí també ha posat en marxa un operatiu sobre l’ús del cinturó de seguretat i dels dispositius de retenció infantil. La campanya s’inicià dilluns d’aquesta setmana i finalitzarà aquest diumenge. L’objectiu és conscienciar als conductors sobre la necessitat de l’ús del cinturó, ja que s’ha demostrat que redueix el nombre i la gravetat de lesions en accidents.

Els agents durant aquests dies faran controls i es facilitarà tot tipus d’informació als usuaris sobre els sistemes de retenció, tant per als grans com, sobretot, de cara als més petits. Tot i que es durà a terme una campanya principalment de control, també se’ls hi facilitarà informació sobre les conseqüències que pot tenir no dur posat el cinturó de seguretat. Es denunciaran les infraccions. Durant aquesta setmana ja s’ha controlat 152 vehicles dels quals 9 circulaven de manera incorrecta.

Segons ha declarat la regidora de la Policia Local de Santanyí, Maria Pons: “És molt important que tothom prengui consciència de la importància que té duu el cinturó de seguretat. Sobretot, perquè les conseqüències poden ser molt fatídiques”. A més ha destacat: “Cal donar exemple als petits i dur sempre el cinturó de seguretat. Els petits són molt vulnerables i poden sofrir lesions molt greus. Només amb un petit gest, es pot estalviar molt”.
Inici Curs Escolar Santanyí
Inici Curs Escolar Santanyí
Bookmark and Share