L’AJUNTAMENT DE SANTANYÍ PRESENTA LA NOVA WEB DE CALA D’OR
A PARTIR DEL DIA 22 DE MAIG, VISITCALADOR.COM, ESTARÀ OBERTA AMB TOTA LA INFORMACIÓ QUE ELS VISITANTS DEL NUCLI COSTANER PODEN NECESSITAR.
L’Escola de Música de Cala d’Or ha esta el lloc escollit per la presentació d’una nova eina que recull tot la informació del nucli costaner, la seva pròpia pàgina web: www.visitcalador.com. Es tracta d’una fita que l’equip de govern de l’Ajuntament s’havia posat com a prioritària, ja que l’Associació Hotelera de Cala d’Or, amb qui s’ha col·laborat estretament per enllestir-la, feia uns anys que considerava primordial tenir un portal a internet propi.

A la presentació hi han assistit el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, la batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, la Primera Tinent de batle, Ricarda Vicens, i el regidor de Turisme, Rafael Batle, així com hotelers, restauradors i comerciats del nucli costaner.

La pàgina, construïda per l’empresa mallorquina Clicktotravel, conté informació i contacte de tots els hotels de Cala d’Or, així com un directori amb restaurants, bars i cafeteries. També s’hi pot trobar detalls sobre transport, platges, senderisme, excursions, activitats aquàtiques, etc.
En definitiva, tot el que un turista o visitant de Cala d’Or pot necessitar. A més, tal i com ha explicat durant la presentació el regidor de turisme, “aquesta web no acaba amb la presentació i l’apertura, sinó que des de l’Oficina de Turisme de Cala d’Or s’anirà completant i actualitzant. Està enfocada a ser molt dinàmica perquè tothom pugui conèixer tot el que hi ha al nostre poble”.

D’altre banda, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés també ha volgut destacar la importància que suposa tenir una eina d’aquestes característiques per al municipi de Santanyí, i en concret per Cala d’Or: “Tenir obert aquest portal ens ajudarà a fer de Cala d’Or un destí encara més atractiu, i els negocis, que són tan importants per les nostres famílies i veïnats, puguin tenir un espai on presentar-se als nostres visitants i convèncer-los de que venguin”.
Bookmark and Share