L'AJUNTAMENT I EL CONSORCI BORSA DE PLACES SIGNEN UN CONVENI DE 300,000 EUROS PER ARREGLAR EL CARRER D'ESPALMADOR DE CALA D'OR
Ahir matí, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i el conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, varen firmar un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Santanyí i el Consorci Borsa de Places per executar les obres de renovació del paviment del carrer s'Espalmador.
Es tracta d'una zona de Cala d'Or que amb el pas del temps s'ha deteriorat de manera considerable. Aquest projecte suposa una inversió de 300,000 euros. L'Ajuntament es farà càrrec d'un 20% dels costos totals, i el Consorci de la resta.

Les obres d'execució d'aquest projecte comprendran la renovació del paviment de la vorera del carrer s'Espalmador, a més de la reposició d'aquesta i dels escocells.

Cal destacar que aquest projecte és un dels que figuren dins el pla de millora de Cala d'Or que es va posar en marxa a principi de 2014. A causa de l'ordenança turística que no permet dur a terme obres durant els mesos d'estiu, aquest mes de novembre s'han reprès totes aquelles activitats ja programades com la remodelació de la Plaça Costa, la construcció de nous parcs infantils, la millora de les instal·lacions esportives, etc.

En total, la suma de totes aquestes inversions posades en marxa a principis de 2014 ascendeix a 2,000,000 d'euros.


Bookmark and Share