LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS POSEN EN MARXA UN NOU CICLE DE CONTACONTES I MÉS TROBADES DEL CLUB DE LECTURA
A partir d’aquest mes d’octubre, les biblioteques municipals de Santanyí i Cala d’Or han decidit ampliar un any més la seva oferta amb nous serveis.
Aquest seguit d’activitats, tant per a grans com per als més petits, tenen l’objectiu de fomentar la lectura i endinsar als nous lectors dins el món literari.

Enguany, a més dels serveis habituals de préstec de llibres, audiovisuals, revistes o servei d’ordinadors, els més petits de la casa gaudiran de divertits i didàctics contacontes que organitzaran les dues biblioteques, el cap de setmana a Santanyí i entre setmana a Cala d’Or.

Per als més grans, la Biblioteca municipal de Santanyí torna a posar en marxa una nova edició de les trobades del Club de Lectura. Es tracta d’unes tertúlies on es debat un llibre seleccionat d’entre els més destacats. Tothom que ho desitgi pot assistir a aquestes trobades que es realitzen una vegada cada mes y mig aproximadament a Santanyí.

Per altra banda, s’han instal·lat 3 ordinadors nous a Santanyí i dos a Cala d’Or. També s’ha adequat una zona d’infantil a la biblioteca de Santanyí amb coixins nous per asseure’s a terra o tres butaques adaptades per als més petits.

Finalment, també s’ha col·locat una bústia a l’entrada per a deixar els llibres que s’han de tornar sense la necessitat que la biblioteca estigui oberta.
El primer contacontes d’aquest mes d’octubre tendrà lloc a Cala d’Or, aquest dimarts dia 4, a les 17.30 h, amb “En Joanet de sa maleta” de Joan Alzina. Entrada gratuïta.
Biblioteca de Santanyí. Regidor + tècniques
Biblioteca de Santanyí. Regidor + tècniques
Bookmark and Share