NOVES MILLORES A LES PLATGES DE SANTANYÍ
La Regidoria de Platges de l’Ajuntament de Santanyí està molt satisfeta després dels bons resultats que han donat les millores que s’han dut a terme aquest estiu a les platges dels diferents nuclis turístics del nostre terme.
Just abans de començar la temporada d’estiu, l’Ajuntament invertí prop de 30.000 euros en millorar els accessos, la mobilitat i la seguretat de les nostres platges amb aparells o infraestructures més modernes i adaptades.

Ara, després de dos mesos d’intensa activitat, l’Ajuntament fa balanç i els resultats han estat molt positius. Per aquest motiu i de cara a l’estiu vinent, es tornarà a invertir una bona part del pressupost en millorar el condicionament de les platges amb nous serveis més moderns.

Enguany a platges com Cala Santanyí, a Cala Mondragó, a Cala Gran o Cala Llombards es varen instal·lar bases de fusta per a dutxes, uns contenidors de reciclatge de quatre separacions o es varen repartir dispensadors de cendrers. A més, a Cala Mondragó es varen instal·lar fins a quatre dutxes (dues per adults i dues per infants) i un nou aparcament per a bicicletes com a la platja de Cala Gran.

També s’han instal·lat passarel·les per facilitar l’accés dels aparcaments fins a la vorera del mar. A banda de tot això, també s’han col·locat fins a 4 metres de barreres per millorar l’impacte visual dels contenidors.

Finalment, cal destacar que l’Ajuntament de Santanyí va encarregar a principis d’estiu la neteja i condicionament de les platges a l’empresa municipal SEMDESA que ha millorat el servei amb nous dispositius i més freqüències de neteja.

Bookmark and Share