Santanyí ho te tot a punt per celebrar el Dia de la Dona
La Regidoria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Santanyí ha organitzat tot un seguit d’actes per celebrar el proper 8 de març el Dia Internacional de la Dona.
El consistori santanyiner està completament compromès en donar suport i visibilitat a qualsevol situació d’agravi per les dones del municipi. Els actes començaran el mateix 8 de març a la Sala Bússer de l’Ajuntament, on es llegirà el manifest per commemorar el Dia de la Dona, a càrrec de Maria Pons Monserrat, regidora de la Dona i Igualtat. A continuació s’inaugurarà l’exposició “Protagonista La Dona”, organitzada per l’Associació de Mestresses de Casa de Santanyí, i romandrà oberta fins el 17 de març.

Les activitats continuaran durant el cap de setmana, amb la Ballada Popular per la Dona, organitzada per Ordi Broix, que tindrà lloc dissabte 10 de març a les 20.00 a la Plaça Major de Santanyí. I diumenge 11, l’Ajuntament i el Consell de Mallorca organitzen la V Cursa Popular Per la Dona. La sortida serà a les 10.30 a la mateixa Plaça Major.

El programa del Dia Internacional de la Dona de Santanyí, es complementa amb activitats a d’altres nuclis del municipi. Així, dia 8 a les 12.00, l’anomenat “Comando cotorra de Can Timoner” organitzat una “teranyina popular” a la Plaça s’Aljub. El dia 10, al Centre Cívic de Cala d’Or, hi haurà un taller de Risoteràpia, organitzat per l’Associació de Dones de Cala d’Or. A Calonge, diumenge 11 a la Plaça de Sant Miquel, Calonge Viva ha preparat una jornada de ball en línia i una xocolatada per commemorar el Dia de la Dona. I dia 13 de març hi haurà la conferíncia “Sa violència de gènere, un problema de tots” a la Residència de s’Alqueria Blanca, organitzada per l’Associació de mestresses de casa de s’Alqueria Blanca i Porto Petro.

Bookmark and Share

Dokumente zum Herunterladen und Links