SANTANYÍ IMPULSA LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA AMB LA CELEBRACIÓ DE FÒRUMS A DIVERSOS NUCLIS
S’Alqueria Blanca, Calonge, Santanyí, es Llombards i Cala d’Or acullen aquestes reunions on els ciutadans proposen projectes per desenvolupar en l’àmbit municipal.
L’Ajuntament de Santanyí vol donar un impuls a la participació ciutadana organitzant diverses reunions al llarg de tota aquesta setmana. L’objectiu d’aquestes trobades és donar veu als veïnats perquè aquests expressin les seves propostes de projectes per desenvolupar o bé contribueixin a detectar quines són les principals mancances que consideren que hi ha en els diferents nuclis del municipi.

Aquesta metodologia de participació prové de l’Agenda Local 21 (AL21), un procés que es va desenvolupant en el municipi santanyiner des de l’any 2006. Els principals objectius que persegueix l’AL21 són promoure el desenvolupament sostenible i la millor qualitat de vida mitjançant la participació activa dels mateixos ciutadans. Per això, les propostes que es volen recollir en les diferents trobades organitzades per aquesta setmana han d’anar en aquesta direcció, procurant ser projectes que vetllin per millorar el benestar dels ciutadans sempre amb un respecte cap al medi ambient i la sostenibilitat.

L’Ajuntament de Santanyí també vol aprofitar aquestes reunions per donar a conèixer als ciutadans com s’ha anat desenvolupant i actualitzant el procés d’AL21 gràcies a les aportacions del fòrum ciutadà i a la voluntat del mateix consistori. Per això, també es fa un breu repàs a l’estat actual dels projectes que es desenvolupen.

Els fòrums ciutadans d’aquest mes de novembre s’iniciaren ahir dilluns a Calonge. Les properes cites per participar a les reunions seran:
Dimarts dia 15 a les 20 h al Saló Parroquial de s’Alqueria Blanca.
Dimecres dia 16 a les 12 h al Centre Cultural de Cala d’Or.
Dijous dia 17 a les 20 h al Centre Cívic des Llombards.
Divendres dia 18 a les 20 h a la Casa de Cultura Ses Cases Noves de Santanyí.

Les reunions s’impulsen des de la regidoria de Participació Ciutadana liderada per Toni Matas i hi col·labora Gest Ambiental www.gestambiental.es , la consultoria que gestiona l’AL21 del municipi conjuntament amb l’Ajuntament de Santanyí.

Des de la corporació municipal es vol aprofitar per convidar a tothom a participar en aquestes reunions i donar el seu punt de vista sobre les principals necessitats que consideren que presenta el municipi avui dia.
Fòrum Calonge
Fòrum Calonge
Bookmark and Share

Dokumente zum Herunterladen und Links