SANTANYÍ PRESENTA ELS NOUS VEHICLES OFICIALS
DOS COTXES NOUS PER A LA POLICIA LOCAL I TRES AUTOMÒBILS PER A TASQUES DE MANTENIMENT MUNICIPAL.
El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, el regidor d’Infraestructures, Toni Matas i la regidora de la Policia Local, Maria Pons, han presentat aquesta setmana la nova flota automobilística del Consistori santanyiner. Per una banda, s’han comprat dos vehicles per a la Policia Local més ben adaptats i amb noves tecnologies i per altra, s’ha ampliat la flota per a dur terme tasques de manteniment municipal amb un elevador, una camioneta i un camió grua.

Tots aquests nous vehicles ja s’han posat en marxa aquesta setmana i pretenen millorar la capacitat de resposta davant de qualsevol servei. A més, aquests nous cotxes són més segurs i amb millores considerables quant a la seguretat i funcionalitat interna. Pel que fa als cotxes de la Policia Local no substituiran als anteriors sinó que s’amplia el servei. Fins al moment, el cos només comptava amb 4 turismes, un tot terreny i 6 motocicletes.

La idea d’ampliar la flota d’automòbils de la Policia sorgeix de la necessitat de disposar de nous vehicles amb característiques específiques per accedir a terrenys de certa dificultat. Segons explica la regidora de Policia Local, Maria Pons, “quan sol haver-hi inundacions o quan hi ha avisos a les àrees més rurals on el terreny té un cert risc, es fan molt complicades les tasques d’ajuda per manca d’accessibilitat”. Afegeix que d’aquesta manera es podrà actuar amb més rapidesa i es podrà arribar fins al punt exacte on té lloc el succés.
Nova flota Santanyí
Nova flota Santanyí
Bookmark and Share