SANTANYÍ TEIXEIX MANTES SOLIDÀRIES AMB MOTIU DEL DIA DE LA DONA
ASSOCIACIONS DE DONES DE TOT EL TERME, ALTRES ASSOCIACIONS I MOLTES VOLUNTÀRIES SUMEN FORCES PER LA DONA.
Totes les associacions de dones del terme Santanyí i altres voluntàries s’han volgut sumar un any més a la campanya que posa en marxa la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Santanyí per 8 de març, Dia Internacional de la Dona. En aquest cas, enguany s’ha decidit teixir entre totes diferents mantes que s’entregaran a dues cases d’acollida de mares i infants: la Fundació AMARANTA i el CASAL PETIT. En total s’han teixit nou mantes per a llits de 90 cm. A més, ahir diumenge va tenir lloc la II Segona Cursa Popular de la Dona amb èxit de participació.
Lectura del Manifest
Lectura del Manifest
El fet de teixir mantes es tracta d’una iniciativa solidària que ha vist els seus resultats aquest divendres passat amb la presentació de totes les mantes a la sala de plens de l’Ajuntament. Un acte que ha estat presidit pel batle de Santanyí i altres membres de les diferents regidories del Consistori. Abans de la presentació dels teixits, Maria Pons, regidora d’Igualtat i organitzadora de la iniciativa ha llegit un manifest a favor de la dona i ha volgut agrair a totes les associacions i totes les voluntàries la seva participació: “Ens feia molta il·lusió poder fer aquesta campanya solidària i ajudar a les mares i fills que ara més ho necessiten. Durant moments puntuals aquestes dues associacions de dones a qui lliurarem els teixits ens han ajudat molt i nosaltres creiem que és una molt bona oportunitat per també col·laborar amb elles amb aquest petit gest”.
Exposició mantes dia de la Dona
Exposició mantes dia de la Dona
Durant els pròxims dies, es tornarà celebrar un petit acte on hi assistiran també dos membres representants de les fundacions i es farà l’entrega de tots els teixits. Aquest cap de setmana en honor a les dones, finalitzarà diumenge amb la popular Cursa de les Dones que ha organitzat també la Regidoria d’Igualtat a les 10.30 hores a la Plaça Major de Santanyí.
Cursa Popular per la Dona a Santanyí
Cursa Popular per la Dona a Santanyí
El cap de setmana per a la Dona a Santanyí també va concloure ahir diumenge amb una nova edició de la Cursa Popular de la Dona on hi participaren cententars de persones, fins i tot, nins i nines del terme que també volgueren participar.
Bookmark and Share