Santanyí, un any més, present al Parlament Infantil de les Illes Balears que organitza UNICEF
Els membres del Consell Infantil i Juvenil de Santanyí han acudit un any més al Parlament Infantil per a commemorar el Dia Internacional de la Infància.
Amb motiu del Dia Universal de la Infància, 20 de novembre, el Parlament de les Illes Balears, l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor i UNICEF Comitè Balears organitzen conjuntament el VI Parlament Infantil de les Illes Balears sota la temàtica: “En quin món volem viure? Mirant a l'Agenda 2030”.

Sota aquest títol, hi participaran infants dels consells infantils de Mallorca, Formentera, Santa Eulària des Riu, Eivissa, Maó, Santanyí i centres educatius de Ses Salines, Palma i Santa Maria del Camí. El Consell Infantil de Santanyí, un del sis municipis de les Illes Balears reconeguts com a Ciutat Amiga de la Infància (CAI), serà l'encarregat de presidir la sessió parlamentària infantil.

Els joves de Santanyí han defensat la proposta treballada en el darrer Grup Municipal de participació Infantil que parla sobre el canvi climàtic i les accions que es poden emprendre per mitigar-lo. Sota el principi “pensa globalment, actual localment”, han defensat emprendre una sèrie d’accions per tal de canviar els hàbits de consum i a substituir les energies basades en combustibles fòssils per energies verdes i renovables.

És un orgull per al terme municipal de Santanyí comptar amb joves tan implicats en la gestió del nostre dia a dia, i tan compromesos en fer que el nostre poble sigui millor.Bookmark and Share