SEGON CONCURS DE FOTOGRAFIA VILA DE SANTANYÍ
L’Ajuntament de Santanyí organitza la II Edició del Concurs de Fotografia Vila de Santanyí, que continua amb l’objectiu donar a conèixer la riquesa del patrimoni visual de tot el nostre municipi. Es tracta d’un concurs obert a tothom, sense restricció a qualsevol format i estil, sempre amb el municipi de Santanyí com a tema central.
Objectiu
Les fotografies seran utilitzades per a la confecció del calendari de 2019 de l’Ajuntament de Santanyí.

Tema
El tema de les fotografies haurà d’estar lligat al terme municipal de Santanyí. Es valoraran tan els conjunts fotogràfics (feines tradicionals del poble, paratges emblemàtics, el Santanyí desconegut, poesia+fotografia, natura i fauna autòctona...) com les fotografies individuals, per la qual cosa es poden presentar fins a 13 fotografies per persona, una per cada mes de l’any, més la imatge de portada.

Característiques i format de les fotografies
Les fotografies han de ser originals i inèdites, per tant, no han d’haver estat premiades en altres concursos. Les fotografies presentades poden ser en color o en blanc i negre i s’hauran de presentar en format digital i en format jpg. Les fotografies hauran de tenir una resolució mínima d’entre 3 i 6 megapíxels; això és molt important perquè les imatges es puguin utilitzar al calendari. També és important tenir en compte el format del calendari a l’hora de fer les fotografies, les imatges horitzontals hi encaixen millor.Participants
Hi podran participar totes les persones majors de 16 anys residents a les Illes Balears i podran presentar-hi un màxim de 13 fotografies.

Termini de presentació i condicions
El termini per a la presentació de les fotografies és fins al 30 de setembre de 2018. S’hauran de posar en contacte amb comunicacio@ajsantanyi.net, indicant el seu nom i llinatges, edat, adreça i telèfon. Les fotografies es podran entregar amb un dispositiu físic o a través d’un enllaç digital (WeTransfer o similar). Les fotografies guanyadores passaran a formar part de l’arxiu del municipi de Santanyí, tot i que per utilitzar-les l’Ajuntament sempre haurà de fer referència a l’autor.

Premis
Hi haurà dues categories amb dos guardons per a cada una:

1r Premi Fotografia Individual
2n Premi Fotografia Individual
1r Premi Conjunt Fotogràfic
2n Premi Conjunt Fotogràfic

La participació en el Primer Concurs de Fotografia Vila de Santanyí implica l’acceptació d’aquestes bases, així com l’acceptació per part dels participants, els criteris de la Regidoria de Cultura a l’hora d’interpretar-les i de resoldre’n qualsevol dubte o conflicte que pugui sorgir.

El desembre de 2018 es farà la inauguració de l’exposició la II Edició del Concurs de Fotografia Vila de Santanyí a la Casa de Cultura de Ses Cases Noves.
Bookmark and Share

Dokumente zum Herunterladen und Links